Precis, rapid, sigur
Cere ofertă
X

Dotari

Digital Dental LAB  este un centru de producție CAD/CAM de tehnică dentară, de înaltă tehnologie, creat exclusiv cu scopul de a facilita accesul laboratoarelor și cabinetelor de medicină dentară din România la workflow-uri și produse ultra-moderne de tehnica dentară.

TEHNOLOGII DE FREZARE CAD/CAM ROLAND

Frezare umedă sau uscata

Pentru materiale disilicat, ceramica hibrida, zirconiu, ceara,  folosim cele mai noi tehnologii de frezare  cu software specializat de CAM care pot freza detalii foarte fine si chiar texturi de suprafata, cu freze foarte fine  de pina la 0.15mm. Astfel, aplicatii cum ar fi fatete sau incrustatii, pot fi realizate la un inalt grad de precizie si definitie de suprafata, largind astfel atit orizonturile clinice ale aplicatiilor in cauza, cit si predictibilitatea asigurarii unei calitati constante a productiei de zi cu zi.

Frezare uscata
Frezare uscata
Frezare umeda
Frezare umeda

TEHNOLOGIE DE PRINTARE 3D FOTOPOLIMERI

Utilizam  printere industriale, de inalta acuratete, de ultima generatie, cu tehnologie MSLA, operate intr-un sistem riguros de control constant al parametrilor de print. Cele mai frecvente tehnologii utilizate sunt stereolitografia (SLA) și procesarea digitală a luminii (DLP). În funcție de necesitate,  utilizam diferite tipuri de rășini, in vederea fabricarii gutierelor de albire, clear aligner, coroane,  ghiduri chirurgicale, splinturi etc.