Precis, rapid, sigur
Cere ofertă
X

Coroane si punti dentare

Zirconiu monolitic: Noritake Katana

Utilizam cu succes Noritake Katana ML ,stml,html,utml(Multi-Layer), discuri din zirconiu policromatic, multistrat, ideale pentru a obtine rapid restaurari cu aspect natural, Full-Contour/Monolitice intr-o gama larga de variatie de nuante. Aceste discuri folosesc un zirconiu cu o estetica superioara obtinuta datorita gradatiei translucentei si saturatiei nuantei, dinspre colet spre incizal. Astfel, se obtine rapid si cu rezultate remarcabile o restaurare similara dintilor naturali.

 Zirconiu monolitic: Noritake Katana

Ceramica integrala E.max Press-Ivoclar Cerasmart

Material de înaltă rezistenţă mecanică, dovedit clinic pentru rezultate pe termen lung, cu opțiuni flexibile de cimentare, confera restaurărilor  un aspect natural cu o estetică ridicată, independent de nuanța dintelui preparat. Cu ajutorul acestui material  fabricăm rapid şi eficient fațete şi coroane în zona frontală, laterală, punţi, suprastructuri pe implanturi, bonturi hibride şi coroane hibride pe bonturi implantare. Poza nr 2

 IPS e.max® este printre cel mai versatile opțiuni de restaurare disponibile. IPS e.max este ceramica disilicat, care a optimizat transluciditatea, durabilitatea și rezistența  restaurărilor anatomice complete. IPS e.max® presat simulează proprietățile de opalescență, transluciditate și difuzie a luminii mimand cu  perfectiune aspectul dintelui natural.

IPS e.max CAD  ofera o rezistenta superioara restaurarilor full contur.

Ceramica integrala E.max Press-Ivoclar Cerasmart

Ceramica hibrida Cerasmart-GC

Cerasmart prezintă cea mai ridicată rezistenţă la flexie din categoria sa şi este superior blocurilor din ceramică feldspatică clasice. Cel mai important, oferă deasemenea un grad ridicat de flexibilitate (spargerea energiei) pentru amortizarea presiunii masticatorii şi susținerea celor mai dificile situații clinice. Datorita capacității de absorbție a șocurilor, CERASMART este perfect adecvat pentru situațiile ocluzale dificile. Duritatea echilibrată a suprafeței va fi in special benefică pentru reducerea abraziunii dentiției opuse, şi in același timp va asigura un luciu de lungă durată al restaurării.

Ceramica hibrida Cerasmart-GC

PMMA VITA CAD-Temp

Utilizam materiale de top precum  VITA CAD-Temp- Ivoclar  Vivadent sau Telio CAD pentru frezare umeda si COPRATEMP SYMPHONY pentru frezare la uscat. Aceste materiale redau stralucirea naturala, estetica excelenta datorata stabilitatii nuantei si o fluorescenta cu aspect natural.

PMMA VITA CAD-Temp

Insurubabile pe implante executate CAD/CAM

  • Metalo-ceramice, zirconiu sau E-max
  • Lucrari solo sau Multiunit
  • MC (VITA VM13)
  • ZrC (VITA VM9)
  • Katana (monolitic)
  • Emax CAD (monolitic)
Insurubabile pe implante  executate CAD/CAM